A panzió  

 

A panzió hét darab erkélyes szobával és egy kétszobás apartmannal rendelkezik. A szobák két vagy három ágysak (pótágy lehtséges), fürdoszoba-WC a szobában. A ház elött 9 x 4 m nagyságú 1,7 m mély medence fekszik, édesvízzel töltve. A medence mellett nyílt és fedett teraszon pihenhetnek a vendégek. A személygépkocsik a panzió területén kialakított részen parkolhatnak. Az udvaron egy nagyméretü épített grillteraszt is találunk. A panzió a városközponttól 300 m távolságban található.

A panzió saját konyhával és étteremmel (TV szoba is egyben) rendelkezik, az apartman úgyszintén saját konyhával, étkezõvel ellátott.

A panzióba szerdán és szombaton várjuk Önöket 14 óra után. Hogy a szobákat tisztán és rendezve tudjuk átadni, kérjük kedves vendégeinket, hogy távozáskor 10 óráig szíveskedjenek kiüríteni a szobákat. Elõre is köszönjük.

Környékbeli aktivitások:

park, lunapark, játszóterek a gyerekeknek, sörözõk, restavraciók, scooter bérlés, beauty center, boltok, posta, bank, szervezett kirándulások, motorcsónak bérlés, szabadtéri mozi, piac, pénzváltó, fagylaltos, orvos,...

Távolságok:

- Restavració Kastello 1 km
- Center Novalje 250 m
- Strand Straško 700 m
- Strand Zrce 1,5 km
- Varoši strand 400 m

Cím:
Pansion Kolibri
Ulica Vjenceslava Novaka 5
53291 Novalja